Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

ZÁRCSERE ÉS A BIZTONSÁGOS OTTHON KEZDETE!

Kínai Ajtó Zárcsere 06 70 272 77 73

Kínai ajtó zárcsere során közvetetten vagy közvetlenül az élethelyzetek kialakulása miatt kénytelenek vagyunk zárat, zárbetétet illetve kulcsot cserélni.

Az esetek többségében akár a régi lakás elhagyása és új lakásba való költözésnél is a legtöbb esetben nem választhatjuk meg az értékeinket védő biztonsági bejárati ajtókat.

Bár sok esetben felújítunk, átalakítunk, módosítjuk az újonnan elfoglalt ingatlanunk élet tereit, de a biztonságot nyújtó bejárati ajtónk biztonsági fokozatát nem vesszük figyelembe. Pedig egy Kínai ajtó zárcsere felérhet egy magasabb minőségű ajtó cseréjével. Ezzel szembemenően a legtöbb esetben tálcán kínájuk értékeinket amit a legtöbb szemfüles tolvaj ki is használ.

Jobb ha tudjuk, hogy ez a családunk és értékeink védelmének első védvonala!
Így annak megfelelően kell a zárcsere minőségét megválasztani, hogy milyen értéketeket szeretnénk megóvni az unokáink számára, illetve a mindennapos használhatóság és a hosszútávú működés ne problémát okozzon nap mint nap hanem akadály mentes működést.

Magyarországon úgy, mint Budapest területén is a legelterjedtebb biztonsági eszköz a Kínai Biztonsági bejárati Ajtó, másnéven Hisec ajtó.

 

Kínai ajtó zárcsere mínősége és minősítése

A termék paletta széles körű SecDoors ajtó, Mexim ajtó, Hisec ajtó és sok más tipús található a felhasználok körében ám a legtöbbjük egyetlen Európai szabvány pontjának sem felel meg.

Több esetben ellenöriztük a minősítés lejáratát amely a Mexim ajtó esetében 2005 ben érvényét vesztette.

Ebbe a csoportban elhelyezkedő Kínai biztonsági ajtók háromperces áttörés gátlást és Mabisz 2 osztályba sorolást értek el. Nyilván való, hogy komoly értékek védelmére nem ajánlott.

A biztósítok kockázat vállalási feltétele volt,hogy az eredeti Kínai zárbetétet ki kell cserélni Mabisz minősített minimum Mauer Elite 1 illetve Elite 2 típusú zárbetétre.

Kínai ajtók Mabisz minősítése két percel hosszabra nyúlik valószínűleg a felső zár nyitási ideje miatt. Megtekinthető az alábbi ajánláson: http://www.pluto.hu/nytsz/4962-10-2-20111215.pdf

Tehát körűlbelül 20 hónap múlva lejár a Mabisz minősítése a Hisec bejárati ajtóknak és nem lehet a következő minősítés során. Ez a jövő zenéje lehet majd addig is csak biztonságosabbá tehetjük tudni, hogy a végtelennek tűnő rossz tapasztalatok a felhasználok körében milyen jövőképet tár majd elénk illetve védhetjük értékeinket magasabb minőségű zárbetétekkel, illetve erősített cilinder védő pajzs felszerelésével esetekben hevederzárral, biztonsági ajtóráccsal.

Miért pont a Kínai ajtó?

 

A felújítások során az ügyfeleink lecserélik a parkettát, laminált parkettára, a wc csészét fali wc re, a fűrészporos tapétát viles tapétára ám a biztonságra és értékvédelme már kevés vagy egyáltalán nem jut a keretből. Pedig egy Kínai ajtó zárcsere költsége ezen munkálatoknál jóval olcsóbb kivitelezést jelentenek. Ez a biztonság sarkalatos pontja hiszen szerelhetünk bármilyen élet minőséget javító eszközt, gépet, műszaki cikket, festményt, stb. csak a bejárati ajtónk zárja el a külvilágtól értékeinket és sajátos világunkat.

Természetesen egyet értünk azzal az érveléssel, hogy a mai világban nehéz kiszorítani egy bejárati ajtó cserére a családi költségvetésből ezért minden esetben csak ajánlani tudjuk, hogy tulajdonos váltásnál, kulcs elhagyásnál, esetekben az illetéktelenek kizárásakor ,és nem utolsó sorban a zárbetétek elhasználódása miatt zárat kell cserélni a Kínai bejárati ajtókban.

Tudjuk, hogy a mindennapok kiadásai nehézkessé teszik az életben való előre haladásunk de azzal a bizonyított ténnyel tisztában kell lenünk, hogy egy pár ezer forintos Kínai zárbetét működése és biztonságtechnikai szintje nem sorolható a magas minőség környezetében. Ez ellent mondana minden ténynek mint például annak hogy olcsón tudunk hozzájutni magas minőségű és magas minősítésű zárbetétekhez. Ezt sajnos feltételezni sem szabad, hiszen csak abban az esetben lehet olcsó termékről beszélni ha az anyagok felhasználása csökkentett és a biztonsági szint alacsony.

Felsorolt képek fényesen tükrözik a minőséget a Kínai ajtó minősége szegmensében.

Kínai zárbetét képekben:

Hisec bejárati ajtó zárbetét Hisec bejárati ajtó zárbetét 2 Hisec bejárati ajtó zárbetét 3

Kínai ajtó zárcsere

 

A vásárlóerő az ami meghatározza a termékek értékesítését.

Célunk,hogy minden ügyfelünk pénztárcájához méltóan találjon magának és értékeinek védelmet ám azt is kihangsúlyozzuk, hogy alacsony minőségű termékek nem képesek megvédeni értékeinket.

Fent említett zárbetétek nemhogy az értékeinket de még a bejárati ajtó tokban tartását és annak megfelelő, gördülékeny működését sem tudják hosszabb távon garantálni a hibás működés és az alacsony minőség miatt. Beletörik a kulcs a zárbetétbe, kihúzható a rotor egy figyelmetlen zárás alkalmával, és számtalan hibalehetőség adódik a mindennapi használat során. Ezzel szemben ha megfelelően választjuk ki a zárbetétet a Kínai ajtó működéséhez, megkíméljük magunkat a fent elhangzott események bekövetkezésétől, illetve biztonságos, hosszútávú, használhatóságot vásárolunk magunknak.

Szerviz autóinkban ezért négy/öt biztonságtechnikai termékeket gyártó által preferált termékek széles skálája áll rendelkezésre, hogy a személyes biztonságtechnikai konzultáció után minden ügyfelünk megtalálja és csata sorba állítsa a neki legmegfelelőbb terméket.

Sok biztonságtechnikában jártas cég ezt kevésbé vagy egyáltalán nem kultiválja, és egyetlen terméket szponzorál ami csak a Cég munkáját könnyíti mert csak ezen termékekből kell portfoliót összeállítani. Kínai ajtó zárcsere folyamata így egyszerűbb hiszen a termékek kulcs kialakítása miatt elkerülhető az ajtó átalakítása.

De ez nem lehet szempont egy vevő orientált cég esetében, nem lehet csak a tehetősebb felhasználói kört célozni holott ha eddig nem tudta volna közölünk senki most elmondom, hogy egy Mabisz minősített zárbetét annyival kerül többe mint egy márkásabb félcipő esetekben egy fodrászat ára.

Kínai ajtó zárcsere folyamata nem egyszerű ha azonos méretű ám külömböző gyártók termékeit hasznájuk, esetenként a zártest cilinder nyílását kell átalakítani, hogy az Euro profil zárbetét működtesse, több esetben a cilindervédő gyűrűt kell átalakítani, hogy a kulcsok müködő képesek legyenek a zárbetétben és zökkenő mentesen végezzék a feladataikat. Munkavégzésünk során természetes, hogy a zárcsere költségében pozicionáljuk az ajtó záródási pontjait és optimális zárást biztosítunk a hosszabb távú működés reményében. Ez persze nem azt jelenti, hogy a zsanérok ropogását, az elgörbült rudazat működtetését, esetekben a zárást nem végző alkatrészeket is telepítjük a végösszegért.

Kínai ajtó és nyitási ideje


Tény az a megállapítás is, hogy nincs olyan Hisec ajtó amit ne lehetne kinyitni, de minden esetben a minőségi termékek használata meghosszabbítja a nyitás folyamatát.

A nyitási idő folyamatát egyéb biztonságtechnikai eszközökkel tovább lehet nyújtani melynek nem feltétele csak a biztonsági zárbetét. Pajzsok cseréjével, plusz zárodási pontok kialakításával, biztonsági rácsok szerelésével akár kétszer anyi időt vehet igénybe a nyitási folyamat mint a fent nevezett termékek nélkül. Ezt látva az illetéktelen behatolónk tovább állhat, felhagyva azzal a szándékkal, hogy a mi ajtónkal kezdje a betörések sorozatát.

De még ennek tudatában is vannak olyan felhasználok akik ezzel nem értenek egyet illetve nem tudják igénybe venni a magasabb biztonságtechnika által képviselt színvonalat.

A fentiek tudátában elözze meg az illetéktelen behatolókat és ne várja meg míg az Ön Kínai ajtója is betörés áldazatává váljon ezáltal tálcán kínálva értékeit!


Kínai ajtó betörés

 

Miért választana minket a zárcsere feladatára?

 

Jó hírünk van! Szervizszolgálatunk lehetőséget kapott egy magas technikai hátterű, jó minőségű termék forgalmazására mely kizárólag cégünknél elérhető!

Mit nyernek ezzel azok a tulajdonosok és felhasználók akik Kínai bejárati ajtóval rendelkeznek? Egyedi zárbetét méretek lehetővé teszik, hogy a meglévő silány minőségű zárbetétet egy magasabb osztályba sorolt termékkel helyettesítsük, ezzel párhuzamosan mind védelemben, mind használhatóságban hosszabb távra nyújtsuk a gördülékeny működési időt.

Termék technikai jellemzői a következőek:

6 csapos acél rugók, felfúrás elleni védelemmel aktiválva, finom nyitás ellen védett, kizárólag kártyával másolható, profil védett (szabadalmaztatott), működése 100.000 ciklusra tesztelve, 5-ös skálán 3-as biztonsági szint, 5 skálán 5-ös megbízhatóság, 3 db gyári perforált kulcs melynek másolását csak cégünk illetve támogató partnerünk másolja. És ez biztos! Nincs forgalomban nyers kulcs így tudjuk biztosítani a plussz másolás elleni komoly védelmet.

Ezekkel a paraméterekkel és egy év teljes körű garanciával támogatjuk a terméket melyet 24 órás szervizszolgálattal támasztunk alá.

Kínai ajtó zárcsere szolgálatunk képes a leggyorsabban válaszolni a zár, zárbetét, zártest, kisegítő zár,és kilincs problémák orvoslására és képes kiszolgálni a zárcsere ár érték arány valamennyi szektorát a helyszínen.

Probléma megoldó képességeink magas szinten műkődik, hiszen a mindennapok során többször is gyakoroljuk a feladatainkat és a tapasztalatok alapján képesek vagyunk a maximális biztonság kialalkítására.

Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján legyen az éjszakai illetve hétvégi megkeresés.

Érdeklődjön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről!

Fújhat szél vagy eshet az eső Kínai zárcsere szolgálatunk éjjel - nappal elérhető!

 

Ajánlatunk a következő képekben

Cisa zárcsere Cisa zárcsere, Cisa zárcsere.

 

Kínai ajtó zárcsere Non Stop 06 70 272 77 73

 

Kínai ajtó zárcsere szolgáltatásainkat vegye igénybe

 

  • Hitek ajtó zárcsere

  • Sec Doors ajtó zárcsere

  • Mexin ajtó zárcsere
  • Hisec ajtó zárcsere

  • Kínai ajtó zárcsere

  • Kinai ajtó kilncs garnitura csere

  • Kínai ajtó zártest csere

  • Kínai ajtó kitekintő csere akár digitális termékre

  • Kínai ajtó kisegítő zártestek cseréje


Kínai ajtó zárcsere folyamata során az alábbi termékeket ajánljuk

 

Képek:

Mabisz 5-6 minősítésű zárbetétek melyek mind anyagukban mint biztonságtechnikai besorolásuk miatt magas kategóriába vannak sorolva.

Keso zárbetét Multlock 7x7 zárbetét Cisa Astral s zárbetét

 

Szolgáltatási területek Pest megye

 

Albertirsa | Alsónémedi | Aszód | Bag | Bénye | Bernecebaráti | Biatorbágy | Budajenő | Budakalász | Budakeszi | Budaörs | Bugyi | Cegléd |Ceglédbercel | Csemő | Csévharaszt | Csobánka | Csomád | Csömör | Dabas | Dánszentmiklós | Dány | Délegyháza | Diósd | Domony | Dömsöd | Dunabogdány |Dunaharaszti | Dunakeszi | Dunavarsány | Ecser | Érd | Erdőkertes| Felsőpakony | Fót | Galgagyörk | Galgahéviz | Galgamácsa | Gomba | Göd | Gödöllő | Gyál | Gyömrő |Halásztelek Kerepes | Kiskunlacháza |Kismaros | Kisnémedi | Kisoroszi |Kistarcsa | Leányfalu | Maglód | Mende |Mikebuda | Mogyoród | Monor | Nagybörzsöny | Nagykáta | Nagykovácsi | Nagykőrös | Nagymaros | Nagytarcsa |Pécel | Pilisborosjenő | Piliscsaba |Pilisjászfalu | Pilisszántó | Pilisszentiván | Pilisszentkereszt | Pilisszentlászló | Pilisvörösvár | Pócsmegyer |Pomáz | Pusztavacs | Pusztazámor | Püspökhatvan | Püspökszilágy | Ráckeve | Rád |Remeteszőlős| Solymár | Százhalombatta | Szentendre | Szigetbecse | Szigetcsép | Szigethalom | Szigetmonostor | Szigetszentmárton | Szigetszentmiklós | Szob | Szokolya | Szöd | Szödliget| Táborfalva | Tahitótfalu | Taksony | Telki | Törökbálint | Üllő | Üröm | Vác | Vácduka | Vácegres | Váchartyán | Váckisújfalu | Vácrátót |Vácszentlászló | Valkó | Vámosmikola | Vasad | Vecsés | Veresegyház | Verőce | Verseg | Visegrád | Zebegény | Zsámbék | Zsámbok