Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

Kitől törhet el a Kínai ajtó kilincs?

Kínai ajtó kilincs csere bármikor szükséges lehet. Egy erőteljesebb lenyomásnál, vagy az ajtó helytelen pozicionálásánál nagy igénybevételnek kell megfelelnie a kilincsnek mely a folyamatos hibás használat során törésben jelenik meg.

Ugyanez a jelenség akkor is ha az ajtó kilincs nyelve nem a megfelelő záródási pontra van opcionálisa így minden erőteljesebb nyomás során a kilincs rúgója van kitéve nagy ellenállásnak. Mindkét esetben törés fog keletkezni, hol a kilincsben a ledes megvilágításnál, ahol anyag szerkezet alacsony, illetve a kilincs rúgónál ahol a deformitását is számba kell vennünk. 

                                                       Kínai ajtó kilincs csere

 KÍNAI AJTÓ KILINCS CSERÉJE

A fent felvázolt esetek jól mutatják a hiba lehetőségek forrásait. Kínai kilincs csere szolgáltatásunk megoldást nyújt ezekben az esetekben. Sokszor egy jól irányzott munka megrendelésénél még hosszabb távra opciónálhatjuk a zárást és a nyitás bármilyen szerkezet törése nélkül csak fel kell ismernünk, hogy ez a hibás működtetés nem mehet így tovább.

Kevesen vannak akik élnek ezzel a lehetőséggel inkább halogatjuk a problémát, pedig az magától nem fog megjavulni. Erre a célra hívtuk létre szolgálatunkat mely képes megállítani a kilincsek és rugók törést akár az ajtó beállításával.

A minap azért keresett meg ügyfelünk mert nem lehetett második zárásra bírni a Kínai ajtóját. Sok zárszakértő aki internet sztrádája mellett várja a bajban lévő ügyfeleit csakis a zárcsere megoldását kínálva, holott a megoldást nem feltétlenül csak a csere jelenheti. Ám a munka folyamata sokkal időigényesebb és szerszámozottságot is igényel nem beszélve a tapasztalatról mely az ajtó javítások, beállítások pozicionálások terén szerzett óriási mennyiségű munka adhat.

Ezért nem vázolom fel ide az oldalra a munka menetét hiszen az eltelt idő azt mutatja, hogy munkásságunk e téren kiemelkedő jelentőséggel bír hiszen a konkurencia a munkákat másolja a weboldal szakértők pedig az oldalunk tartalmát! Vissza kanyarodva a Kínai ajtó kilincs cseréjéhez amelyben munkásságunk megoldást nyújtott az ajtó tökéletes zárásához alkatrész csere és beépítése nélkül!
Éljen a lehetőséggel és pozicionáltassa megfelelően a bejárati ajtóját annak érdekében, hogy a Kínai ajtó kilincse hosszabb távon nyújtson megoldást az ajtó nyitása és zárása érdekében. 

Ha pedig már megtörtént a kilincsnek a törése akkor nincs mit tenni ki kell cserélni, de a jövőben a hosszabb távú működés érdekében a beállítás fontos tényezőnként lehet jelen a kilincs cseréjének kérdésében. Nem árt azonban a szakembert meghallgatni mi a véleménye az ajtónkról hiszen a Kínai ajtó zárcsere folyamata legalább ilyen hasznos lehet!

                                                         Kínai ajtók kilincs cseréje             
                          

KIT BÍZZUNK MEG A KÍNAI AJTÓ KILINCS CSERÉVEL?

 Amiért elkezdtük ezt a témát feszegetni az nem más mint az a tény, hogy a piaci körképet végignézve és a megrendelt munkák során olyan mérhetetlen rosszul elvégzett munkák vannak jelen a Kínai kilincs csere piacán mely nem tűrhető tovább. A legutóbb megrendelésre kerülő munkánk során egy ajtónyitást rendelt meg bajba jutott ügyfelünk.

Történt ugyanis, hogy Decemberben kilincs cserére került sor mert az eltört de jobb híján a Kisokos nevű kóklereket tartalmazó kis könyv állt rendelkezésére ahol a hozzá nem értő szakemberek gárdája van csoportba szedve. Hirdetés olvasása közben lett figyelmes egy kiemelt cikkre mely Kínai ajtó kilincs cserét ajánlott zár-szakértői módban. Gondolta ez a megfelelő szaki aki kell erre a munkára, mert zárszakértő hamár le van írva egy cikkben akkor biztosan az is. A másik kecsegtető tényező, hogy nincs kiszállási díj, és nincs munkadíj sem a szerelés során. Nos a megrendelés menetével nem is volt baj inkább a tapasztalat hiányossága ami miatt az ajtónyitás elkerülhetetlen volt.

Ki lett cserélve a kilincs de mivel az ajtó zárszerkezete csak kilincs felhúzásával történhet ezért a forgalomban lévő alkatrészek kevésbé kompatibilisek erre a módozatra. Így kompromisszumot kell kötnünk az ajtó működtetésével kapcsolatban ami azt jelenti, hogy a kilincs felhúzásra zárás megszűnik de az ajtó kulccsal zárható. E zárszerkezeten a kilincs tengelye nem megy át, hanem mindkét oldalon külön külön tengely alkalmazásával tudjuk lenyomni a kilincset. Ám a szakemberünk a cserénél nem ismerte ezt fel és a külső oldalon használt rövidebb tengely az ajtó becsapódásától belecsúszott a kilincsbe így az ajtó nyithatatlanná vált. Persze Kínai kilincs cserét végző szolgálatunk erre már szemrevételezésnél rávilágított, de a nyitás során tönkrement kilincs szerkezetet újra pótolni kellett.

Három hónap alatt két kilincs csere! Szerintem a mai szakmunkás körképében tisztán látszik, hogy olyan emberek is tevékenykednek a munkafolyamatok között akiknek semmi keresni valója nincs e területen! 

                                                           Kínai ajtó kilincs cseréje

HONNAN ISMERHETŐ FEL KI A SZAKEMBER

A fentebb sora szedett problémák és forrásai és azok megoldása nagyjából négyezer betű leütését és  hétszáz olyan szavat tartalmaz amely erre az elcsépelt helyzetre megoldást és tanácsot nyújthat. Ezeket nem olvashatjuk el a minden héten vagy havonta megjelenő újságcikkekben, csak tapasztalatból állíthatjuk. Világos, hogy ezen a szakterületen csakis több évre visszatekintő és nagy tapasztalattal rendelkező szakmunkás és cége jelenthet megoldást.

Nemes egyszerűséggel ahol olyan hirdetést talál ami egy szóval nem fedi a tartalmat amit Ön keres az kétesélyes lehet. Kétséges a Kisokosos 2 soros hirdetés is.

Nézzen a kuliiszák mögé. Keressen olyan szolgáltatót aki tartalmas és kimerítő tájékoztatást ad az Ön Kínai kilincsének cseréjére!

 

KÍNAI AJTÓ KILINCS CSERE + 36 70 272 77 73