BECSAPTA A HÚZAT? NEM NYÍLIK AZ AJTÓ?

Hisec ajtó nyitása szakszerűen, roncsolás mentesen történhet abban az esetben ha a gyártó a kilincs működtetését megszüntette a külső oldalon és a huzat becsapta a Hisec ajtót.

Ebben az esetben 99 % ban roncsolás mentesen lehet elvégezni a Hisec ajtó nyitás folyamatát.
Több esetben járható ez út ,ha belül maradt a kulcs, ha gomb van a kilincs helyett a Hisec ajtó külső oldalán,illetve ha kilincs található a külső oldalon de az nem lenyomható hanem fix rögzítésű.
A műveletek sora egyszerűnek nevezhető ám mérhetetlen tapasztalat és szaktudást igényel ha nyom nélkül szeretnénk kinyitni az ajtónkat.

A fent nevezett munkálatok speciális szerszámokat igényelnek melyeket szakembereink a tapasztalatok alapján alakítottak ki,megkönnyítve a munka kimenetelét.
A szakmában és a Hisec ajtónyitás mellett töltött idő mérhetetlen tapasztalattal látta el szakembereink tudását melyet minden alkalommal használnak a becsapódott ajtónyitás esetén.

HISEC AJTÓ NYITÁSA ELHAGYOTT KULCS, ELROMLOTT ZÁR ESETÉN

Hisec ajtó nyitása abban az esetben is szükségessé válhat mikor a kulcs elhasználódása,illetve a kulcs elhagyása miatt kell ajtót nyitni. Itt kizárható a roncsolás mentesség hiszen ebben az esetben minimum 13 és 16 pont között zárva van a Hisec ajtónk.

Ezekben az esetekben nélkülözhetetlen a szakmai tapasztalat hiszen többnyire csak felfúrással lehet nyitásra bírni a bejárati ajtónkat. Nem kérhetjük meg a szomszéd festőt,hogy nyissa ki az ajtót még abban az esetben sem ha tudatában van a fúró gép használatának.

Ez többletköltségek okozhat az Ön pénztárcájának. Megfelelő Hisec ajtó szerviz igénybevétellel le redukálható az ajtó nyitás költsége mert csak azt a mechanikus alkatrészt szünteti meg amely az ajtót reteszeli. Ha nem megfelelő szakemberrel végezzük a Hisec ajtó nyitását akkor ezek a költségek akár háromszorosára rúghatnak a szerviz által kiajánlott munka ellenértékével.

Ha belülről a segédzár ráfordult, ha kulcsal nem nyitható az ajtó, ha nem tudja kivenni a kulcsot a zárból,minden esetben forduljon Hisec ajtó nyitásban kimagasló szakértelemmel rendelekző szolgálatunkhoz és a többletköltségeket rakja Ön zsebre.

MIÉRT MINKET ALKALMAZZON AZ AJTÓ NYITÁSÁRA?


Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel,garanciával.

Szerviz autóink minden Hisec tipusú és Kínai gyártmányú ajtók alkatrészeinek pótlására fel van készítve,így Ön időt és költséget takarít meg a megrendelésekkel és postázási költségekkel szemben.

Hisec ajtó nyitás alkalmával történő alkatrészek pótlásáról a helyszínen gondoskodunk,négy öt zárbetétet gyártó cég termékei elérhetőek és azonnal szerelésre kerülhetnek. Természetes annak a kérdésnek felvetődése, hogy az ajtónyitás után, a helyreállításban is részt tudunk e venni? Büszkén jelentjük ki, hogy egyetlen ajtó nem maradt a munkánk után tárva nyitva még abban az esetben sem mikor nem zárcsere a tét hanem az ajtó más alkatrészei miatt nem jöhet létre a biztonságos zárás. Készültségünk a legmesszebb menőkig ellátja a helyszíni munkák alkatrészeinek pótlását, abban az esetben ha olyan igények merülnek fe a biztonsággal kapcsolatban mely nem áll rendelkezésre azt a raktárkészletünkből pótoljuk.

Minden általunk forgalmazott Hisec alkatrészek és zárbetétek beszerelése után 12 hónap garanciát biztosítunk termékeinkre melyet 24 órás Hisec ajtó zárszerelő szolgálattal támasztunk alá.

Hívjon,hogy jól zárodjón a napja!

06 70 272 77 73 Hisec ajtó nyitás

SZOLGÁLTATÁSAINK


  • Hisec ajtó nyitás

  • Kínai ajtó nyitás

  • Mexim ajtó nyitás

  • Sec doors ajtó nyitás

  • Becsapodott ajtónyitás

KÉPEK

Kínai ajtó nyitás Hisec ajtó nyitás Kínai ajtó zárnyitás