Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

HISEC AJTÓ MŰKÖDÉSI FELÉPÍTÉSE ÉS PROBLÉMÁI

Hisec ajtó zárcsere során figyelembe kell venni, hogy biztonsági paraméterei eltérnek a Kínai ajtók paramétereitől mégpedig a legszembetűnőbb módon, két darab záródási ponttal rendelkeznek melyek 15 +1 ponton reteszelik az ajtót. Az alsó fő zártest 3 irányban alul, felül és a kilincs oldalán reteszelnek így 11 ponton tartja a tokban ajtó lapot a kulcs elforgatásakor.
A felső kisegítő  zártest zárásakor 4 ponton reteszeli az ajtónkat.
Legtöbbször előforduló probléma a Hisec ajtó zárbetétek minősége miatt következik be. A zárbetétek alacsony minősége miatt a rotorból úgy húzzuk ki  a kulcsot, hogy az nem vízszintes irányban van ezáltal már nem tudjuk nyitni - zárni a Hisec ajtó zárakat.

Minden esetben sajnos csak az ajtó nyitás feladat marad amelyet meg lehet előzni ha a Hisec ajtó zárcsere folyamatát meg előlegezzük.
Inkább fordítsuk az ajtó nyitási díjat a zárbetétek minőségének javítására és akkor ebböl a kellemetlen helyzetből biztosan profitot termelünk.

Az alábbi képeken jól látható,hogy a zárbetét rotorja a kulcs ki húzásakor kijön a házból ezáltal gátolja a kulcs visszahelyezését és elforgatását akár nyitás akár zárás irányban.

Fent nevezett akut problémák elhárítására állunk rendelkezésére éjjel nappal elérhető
Hisec zárcsere szolgáltatásunkkal.


Szolgáltatásaink:


  • HISEC AJTÓ ZÁRCSERE
  • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE
  • HISEC KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE
  • HISEC KILINCS CSERE
  • KÍNAI AJTÓ ZÁRTEST CSERE

Hisec ajtó zárbetét Hisec zárbetét Hisec zárbetétek

Hisec ajtó zárcsere a helyszínen

Minden esetben a helyszíni biztonságtechnikai tanácsadásunk során felhívjuk az ügyfeleink figyelmét az ajtó szerkezeteiben és zárástechnika által fellépő problémákra.
Önök 30 % ban megfogadják tanácsainkat és élnek a helyszínen kínált Hisec ajtó zárcsere lehetőségével melyet nem csak a zárbetétek minősége hanem a biztonságuk érdekében is meg kell lépni. 

Hisec ajtó zárbetétei nem csak az ajtó zárait nem tudják megfelelően működtetni de még az értékeink védelmét sem bízhatjuk rá. Tudnunk kell, hogy hiába zár az ajtó 16 ponton ha azt egy ilyen silány minőségű zárbetét működteti akkor tálcán kínáljuk értékeinket az illetéktelen behatolók számára.

Ezen a sarkalatos ponton Mabisz minősített termék alkalmazásával tudunk változtatni!

Több ügyfelünk már az ajtó beszerelésekor igényli a Hisec ajtó zárcsere szolgáltatásunkat ezzel biztosítva értékei és szerettei magasabb védelmét.

Szerviz autóinkban 4/5 zárbetét termékcsalád gyártóinak palettája található melyből minden ügyfelünk kiválasztatja az értékeinek a legmegfelelőbb biztonságtechnikát.


Hisec ajtó zárcsere  Hisec ajtó zárcsere beépítés után Hisec ajtó zárcsere

Hisec ajtó zárcsere a folyamata

Korántsem egyszerűbb a fent említett Kínai ajtó zárcserénél.
Az Euro profil  cilinder betét szélesebb a Hisec ajtó zártestjenél pár tized milliméterrel ezáltal nem tud áthaladni rajta csak abban az esetben ha maróval vagy reszelővel tágítunk a helyén.
Érdemes a zárbetét méreteit figyelembe vennünk hiszen ha alá méretezzük a zárbetétet akkor nem ér be majd a kulcs a rotorba ezáltal nem lehet nyitni zárni a zárbetétünket.
A cilinder védő forgó gyűrű háza kompatibilis a zárbetétek méretéhez ám nem mindegyik gyártó terméke tud elfordulni benne. Ezáltal itt is átalakítást kell eszközölni.

Miért bizza ránk a Hisec ajtó zárcserét

Ezért ajánljuk figyelmébe a Hisec ajtó zárcsere szolgáltatásunkat mely mindennapok során egyre magasabb szintet ér el az érintett feladat körében.
A legtöbb megrendelésünk az új ajtó beszerelése,és új lakás vásárlása miatt történik,hogy nagyobb védelemmel biztosítsák ügyfeleink értékeiket és szeretteiket.

Zárcsere szolgálatunk éjjel nappal várja a hívását ha Zár probléma akadt Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.

A Hisec ajtó szerelvényei megtalálhatóak szerviz autóinkban ezért nem okoz gondot akár fő zártest cseréjétől a kilincs cseréig bármilyen feladat.
Termékeinket megtekintheti és megrendelheti beszereléssel együtt az álábbi oldalon :
Legyen szó akár helyszíni megrendelésről illetve a fent nevezett oldalon történő megrendelésről,minden esetben 12 hónap garanciát biztosítunk termékeinkre amit 24 órás zárszerviz szolgáltatással támasztunk alá!

Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül fix áron végezzük munkáinkat legyen szó akár éjszakai illetve hétvégi megkeresésről.

Érdeklődjön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről.

Hisec ajtó zárcsere szolgálatunk által ajánlott Mabisz minősített termékek:


Keso zárbetét termékcsalád Mauer zárbetét   Cisa Astral S zárbetét