Hisec ajtó zárcsere egy órán belül garanciával! 06 70 272 77 73

                                             Hisec zárcsere 06 70 272 77 73

A Hisec ajtók biztonsági paraméterei eltérnek a Kínai ajtók paramétereitől mégpedig a legszembetűnőbb módon két darab záródási ponttal rendelkeznek melyek 15 +1 ponton reteszeli az ajtót.

Az alsó fő zártest 3 irányban alul, felül és a kilincs oldalán reteszelnek. 11 ponton tartja a tokban ajtó lapot a kulcs elforgatásakor.

A felső kisegítő  zártest zárásakor 4 ponton reteszeli az ajtónkat.

Legtöbbször előforduló probléma a Hisec ajtó zárbetétek minősége miatt következik be. A zárbetétek alacsony minősége miatt a rotorból úgy húzzuk ki  a kulcsot,hogy az nem vízszintes irányban van ezáltal már nem tudjuk nyitni - zárni a Hisec ajtó zárakat.

Minden esetben sajnos csak az ajtó nyitás feladat marad amelyet meg lehet előzni ha a Hisec ajtó zárcsere folyamatát meg előlegezzük.

Inkább fordítsuk az ajtó nyitási díjat a zárbetétek minőségének javítására és akkor ebböl a kellemetlen helyzetből biztosan profitot termelünk.

Az alábbi képeken jól látható,hogy a zárbetét rotorja a kulcs ki húzásakor kijön a házból ezáltal gátolja a kulcs visszahelyezését és elforgatását akár nyitás akár zárás irányban.

Hisec ajtó zárbetét  Hisec zárbetét Hisec zárbetétek

Fent nevezett akut problémák elhárítására állunk rendelkezésére éjjel nappal elérhető Hisec zárcsere szolgáltatásunkkal.
                                               06 -70 -272 -77 -73 Non Stop     
                                                       
Minden esetben a helyszíni biztonságtechnikai tanácsadásunk során felhívjuk az ügyfeleink figyelmét az ajtó szerkezeteiben és zárástechnika által fellépő problémákra.
Bövebb információ elérhető az alábbi oldalon: Hisec bejárati ajtó föbb jellemzői

Önök 30 % ban megfogadják tanácsainkat és élnek a helyszínen kínált zárcsere lehetőségével melyet nem csak a zárbetétek minősége hanem a biztonságuk érdekében is meg kell lépni. 

Hisec ajtó zárbetétei nem csak az ajtó zárait nem tudják megfelelően működtetni de még az értékeink védelmét sem bízhatjuk rá. Tudnunk kell,hogy hiába zár az ajtó 16 ponton ha azt egy ilyen silány minőségű zárbetét működteti akkor tálcán kínáljuk értékeinket az illetéktelen behatolók számára.

Ezen a sarkalatos ponton Mabisz minősített termék alkalmazásával tudunk változtatni!

Több ügyfelünk már az ajtó beszerelésekor igényli a Hisec ajtó zárcsere szolgáltatásunkat ezzel biztosítva értékei és szerettei magasabb védelmét.

Szerviz autóinkban 4 - 5 zárbetét termékcsalád gyártóinak palettája található melyből minden ügyfelünk kiválasztatja az értékeinek a legmegfelelőbb biztonságtechnikát.


Hisec ajtó zárcsere  Hisec ajtó zárcsere beépítés után Hisec ajtó zárcsere

Hisec ajtó zárcsere a folyamata korántsem egyszerűbb a fent említett Kínai ajtó zárcserénél.


Az Euro profil  cilinder betét szélesebb a Hisec ajtó zártestjenél pár tized milliméterrel ezáltal nem tud áthaladni rajta csak abban az esetben ha maróval vagy reszelővel tágítunk a helyén.

Érdemes a zárbetét méreteit figyelembe vennünk hiszen ha alá méretezzük a zárbetétet akkor nem ér be majd a kulcs a rotorba ezáltal nem lehet nyitni zárni a zárbetétünket.

A cilinder védő forgó gyűrű háza kompatibilis a zárbetétek méretéhez ám nem mindegyik gyártó terméke tud elfordulni benne. Ezáltal itt is átalakítást kell eszközölni.

Ezért ajánljuk figyelmébe a Hisec ajtó zárcsere szolgáltatásunkat mely mindennapok során egyre magasabb szintet ér el az érintett feladat körében.

A legtöbb megrendelésünk az új ajtó beszerelése,és új lakás vásárlása miatt történik,hogy nagyobb védelemmel biztosítsák ügyfeleink értékeiket és szeretteiket.

Zárcsere szolgálatunk éjjel nappal várja a hívását ha Zár probléma akadt Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.

A Hisec ajtó szerelvényei megtalálhatóak szerviz autóinkban ezért nem okoz gondot akár fő zártest cseréjétől a kilincs cseréig bármilyen feladat.

Termékeinket megtekintheti és megrendelheti beszereléssel együtt az álábbi oldalon :
Hisec ajtó tartozékok 

Legyen szó akár helyszíni megrendelésről illetve a fent nevezett oldalon történő megrendelésről,minden esetben 12 hónap garanciát biztosítunk termékeinkre amit 24 órás zárszerviz szolgáltatással támasztunk alá!

Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül fix áron végezzük munkáinkat legyen szó akár éjszakai illetve hétvégi megkeresésről.

Érdeklődjön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről.  06- 70 -272-77-73 Non Stop

Hisec ajtó zárcsere szolgálatunk által ajánlott Mabisz minősített termékek:

Keso zárbetét termékcsalád Mauer zárbetét  Mul-T-Lock BS zárbetét Cisa Astral S zárbetét 


Budapest szolgáltatási területeink:

Hisec ajtó zárcsere I.kerület,Hisec ajtó zárcsere II.kerület,Hisec ajtó zárcsere III.kerület,
Hisec ajtó zárcsere IV.kerület,Hisec ajtó zárcsere V.kerület,Hisec ajtó zárcsere VI.kerület,
Hisec ajtó zárcsere VII.kerület,Hisec ajtó zárcsere VIII.kerület,Hisec ajtó zárcsere IX.kerület,
Hisec ajtó zárcsere X.kerület,Hisec ajtó zárcsere XI.kerület,Hisec ajtó zárcsere XII.kerület,
Hisec ajtó zárcsere XIII.kerület,Hisec ajtó zárcsere XIV.kerület,Hisec ajtó zárcsere XV.kerület,
Hisec ajtó zárcsere XVI.kerület,Hisec ajtó zárcsere XVII.kerület,Hisec ajtó zárcsere XVIII.kerület,
Hisec ajtó zárcsere XIX.kerület,Hisec ajtó zárcsere XX.kerület,Hisec ajtó zárcsere XXI.kerület,
Hisec ajtó zárcsere XXII.kerület,Hisec ajtó zárcsere XXIII.kerület,